Clockwork ontwikkelt website advocatenkantoor Stibbe

16 mei 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Advocatenkantoor Stibbe heeft sinds kort een gloednieuwe website. Het platform werd ontwikkeld door Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina

Clockwork was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het concept, het design en de technische realisatie. Ook voerde het realisatiebureau de regie over alle content-ontwikkeling en fotografie. 

Persoonlijk karakter
Een van de belangrijkste wensen van Stibbe was om een persoonlijke uitstraling te creëren. Om hieraan tegemoet te komen heeft Clockwork het concept ‘Wij zijn Stibbe’ ontwikkeld, waarin de mensen van Stibbe centraal staan. Een belangrijk onderdeel van het concept is de persoonlijke touch en het eigen karakter van de medewerkers. Wereldwijd zijn alle medewerkers van de verschillende kantoren van Stibbe (Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Londen, Hongkong en Dubai) gefotografeerd. 

Stibbe - Website

"Het creatieve concept dat Clockwork voor ons heeft neergezet past echt bij ons. Een persoonlijke open benadering die uitnodigt tot contact. Wij zijn zeer trots op onze nieuwe website! Hiermee positioneren wij ons nog beter als internationaal Benelux-kantoor", aldus een woordvoerder van Stibbe.