Lars Krewinkel versterkt team van adviesbureau Novius

08 mei 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Advies- en managementbureau Novius heeft de gelederen versterkt met Lars Krewinkel. Hij is afkomstig van Squerist, een ICT dienstverlener uit Veenendaal, waar hij de afgelopen drie jaar werkzaam was op het gebied van proces- en projectmanagement. 

Na het behalen van zijn Bachelor ‘Business Administration’ aan de Radboud Universiteit en vervolgens de Master in ‘Business Administration, Organisational Design & Development’ aan dezelfde onderwijs-instelling, trad Krewinkel medio 2011 in dienst bij Squerist. Bij het software- en consultancybedrijf heeft hij zich met veel verschillende projecten bezig gehouden, waaronder de implementatie van een subsidie softwareoplossing bij de provincie Limburg en het herontwerpen van de planningsprocessen van de Hogeschool Utrecht.

Daarnaast heeft hij procesmodellen voor ROC’s, MBO’s en het Hoger Onderwijs ontwikkeld. Hierbij zijn alle processen van onderwijsinstellingen, van het werven van studenten tot personeelszaken, zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht. 

Lars Krewinkel - Novius kantoor

Bij de GG&GD Utrecht was Krewinkel betrokken bij een de implementatie van een Business Intelligence tool en de verdere digitalisering van de organisatie. En tot slot heeft hij bij de Zuyd Hogeschool gewerkt aan een procestransformatie. 

Business en ICT
Ook bij Novius, waar hij sinds begin mei in dienst is, gaat Krewinkel zich richten op vraagstukken op het snijvlak van business en ICT. Het gat dat tussen deze twee zaken vaak aanwezig is, kan volgens de adviseur namelijk in veel gevallen beter gedicht worden. Daarnaast valt er veel winst te behalen door organisaties efficiënter en effectiever in te richten. Tegenover Consultancy.nl laat Krewinkel  weten dat hij de overstap naar Novius heeft gemaakt vanwege de duidelijke visie achter het Novius Business Empowerment Framework en de uitgebreide mogelijkheden om verder te groeien in zijn carrière. Bij het adviesbureau uit Langbroek gaat hij meteen aan de slag bij Syntrus Achmea om daar een aantal wijzigingen in de processen door te voeren en het proceshuis verder op poten te zetten.