Accuracy, AOS Studley & Sia Partners beste werkgevers

28 april 2014 Consultancy.nl

Onderzoeksbureau Great Place to Work (GPTW) heeft de 2014 editie van zijn beste werkgevers ranking in Frankrijk uitgegeven. In de lijst staan zes management consulting bureaus, waaronder drie bedrijven die ook in Nederland actief zijn: Accuracy, AOS Studley en Sia Partners.

Jaarlijks doet het Great Place to Work instituut in meer dan 40 landen onderzoek naar de ‘beste werkgevers’ van het land. Organisaties die onderdeel uitmaken van de lijst kunnen worden gezien als bedrijven waarin medewerkers vertrouwen hebben in hun werkgever, trots zijn op hun baan en plezier hebben met hun collega’s. Vorige maand nog bracht het instituut de Nederlandse GPTW ranking uit – in ons land stonden zes adviesbureaus* vermeld binnen de drie onderzoekscategorieën (grote-, middelgrote-, en kleine organisaties).

Great-Place-to-Work---Frankrijk

Beste Franse werkgevers

Ook in Frankrijk is de GPTW ranking inmiddels gepubliceerd, en ook hier staan zes adviesorganisaties vermeld in de ranking. Binnen de categorie grote organisaties (>500 werknemers) heeft Davidson Consulting de eerste plek behaald. De overige vijf bureaus vallen binnen de ‘middelgrote’ (<500 werknemers) categorie. Dit zijn Accuracy (#3), Argon Consulting (#8), Sia Partners (#20), AOS Studley (#26) en Square (#28).

Voor Accuracy en Sia Partners is het niet vreemd dat ze zich in Franse lijst bevinden en niet in de Nederlandse ranking. De consultancyorganisaties zijn van oorsprong Frans en zijn de afgelopen tien jaar sterk gegroeid binnen Europa, waaronder ook in ons land. Sia Partners wordt in Nederland geleid door Robert-Jan van Vliet (o.a. ex-Accenture), Leontine Koens-Betz (ex-KPMG) geeft leiding aan Accuracy Nederland.

* Incentro, KPN Consulting, Motion10, QNH Consulting, Ormit, en Young Colfield.

Nieuws

Meer nieuws over