Drie nieuwe vrouwelijke adviseurs voor AOS Studley

09 mei 2014 Consultancy.nl

Vastgoedadviseur AOS Studley heeft in de afgelopen maanden het team uitgebreid met drie nieuwe jonge vrouwelijke adviseurs: Marhinde Verkerk, Leonoor Vesseur en Marjolein van Esch. 

Marhinde Verkerk (28) combineert haar topsport carrière als wereldkampioene en olympisch kandidate judo voor de spelen in Rio met haar maatschappelijke carrière. Verkerk is afgestudeerd aan de Willem de Koning academie als Bachelor in interieurarchitectuur en combineert bij AOS Studley als design consultant haar passie voor topsport met het ontwerpen van nieuwe werkomgevingen. Zij is met name geïnteresseerd in de lessen die ‘topsport’ te bieden heeft voor het creëren van een high performance werkomgeving. 

AOS Studley

Leonoor Vesseur (27) won in 2009 de Bouwkunde Afstudeerprijs van de Hanze Hogeschool in Groningen. Daarna studeerde zij Bouwkunde aan de TU Delft en behaalde zij een Master in Architectuur met als specialisatie duurzaamheid. Na haar studie deed Vesseur in diverse bouwkundige en architectuur stages ruime ervaring op. Voor haar komst naar AOS Studley werkte zij als grafisch vormgever bij Grapedistrict te Amsterdam. Ook Vesseur versterkt het Workplace Design team. 

Marjolein van Esch (27) behaalde na een studie Facility Management een Bachelor in Architectuur aan dezelfde universiteit. Tijdens haar stage voerde Van Esch bij woningcorporatie SOR te Rotterdam verschillende onderzoeken uit op het gebied van stedelijke huisvestingsprojecten. Daarna werkte zij onder andere in een management traineeship op het Shared Service Centre van CRH Europe en als projectmanager bij Company Tesuji. Van Esch gaat als consultant aan de slag in FM Consulting en de projectorganisatie van AOS Studley.

Nieuws

Meer nieuws over