AOS Studley opent kantoren in Sydney en Almaty

07 januari 2013 Consultancy.nl

Vastgoed consultancybureau AOS Studley heeft nieuwe kantoren geopend in Sydney, Australië en Almaty, Kazachstan. Met de uitbreiding heeft AOS Studley inmiddels kantoren in meer dan 25 landen.

"Onze aanwezigheid op wereldwijde basis is de sleutel tot onze strategie: het stelt ons in staat onze klanten onze know-how en diensten aan te bieden waar ter wereld zij ook willen ontwikkelen. Vanuit ons kantoor in Sydney bestrijken wij het gehele Australische continent en versterken we ons werkgebied in de Pacific. De opening in Kazachstan is een logische voortzetting van onze aanwezigheid in landen met een groot potentieel - na de openingen in Marokko, Brazilië en India en de ondertekening van strategische partnerships in Rusland en Zuid Afrika,” zegt Gilles Betthaeuser, wereldwijde CEO van AOS Studley.

AOS Studley - Sydney and Almaty

Het kantoor in Australië komt onder leiding te staan van Tim Green. De nieuwe vestiging zal de volledige scope van AOS Studley’s dienstverlening aanbieden: van huurdersvertegenwoordiging en project management tot het turn key ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van werkplekconcepten. "Er is een groeiende vraag van Australische eindgebruikers naar een onafhankelijke adviseur, zonder banden met pandeigenaars, maar wel met een wereldwijd netwerk aan kantoren. AOS Studley scoort op alle punten," aldus Green.

"Wij zijn erg trots op de opening van AOS Studley in Kazachstan. Onze focus op de eindgebruikers is uniek in de markt! Het geeft ons een geweldige kans om strategische waarde te creëren door de ontwikkeling van AOS Studley in centraal Azië," zegt William Stott, de topman van AOS Studley in Kazachstan.

Nieuws

Meer nieuws over