Joost Kissels versterkt adviesteam van AOS Studley

19 februari 2014 Consultancy.nl

Joost Kissels heeft begin dit jaar de gelederen van AOS Studley versterkt. Hij maakt de overstap van Strukton Worksphere, waar hij bijna vijf jaar werkzaam was. Als Senior Consultant bij AOS Studley gaat Kissels een bijdrage leveren aan de verdere groei van het adviesteam op het gebied van strategische outsourcing en de (her)inrichting van facilitaire organisaties.

AOS Studley is een internationaal advies- en projectmanagement bureau op het gebied van huisvesting en facilitair management. De zakelijke dienstverlener telt wereldwijd 450 medewerkers, die goed zijn voor een omzet van zo’n €78 miljoen. In Nederland werkt AOS Studley met een team van circa dertig mensen vanuit kantoren in Amsterdam en in Rotterdam.

AOS Studley

Joost Kissels heeft in zijn carrière in diverse functies bij verschillende werkgevers een brede ervaring opgedaan, zowel in de advieswereld, bij de overheid als in het bedrijfsleven. In de jaren ’90 werkte hij onder meer als Facility Manager bij Sony Nederland (3 jaar) en als senior adviseur voor Rietmeijer (5 jaar). In 2002 trad Kissels in dienst bij vastgoed- en facility management specialist Metafoor. Als Senior Adviseur was hij ook lid van het management team bij Metafoor Vastgoed.

In 2004 besloot Kissels om zijn eigen adviesbureau op te richten. Onder zijn eigen label (‘Kissels Management’) ondersteunde hij diverse vooraanstaande organisaties op het gebied van exploitatie-contracten, huisvestingsvraagstukken en facilitaire oplossingen. Voor zijn overstap naar AOS Studley werkte Kissels bijna vijf jaar voor Strukton Worksphere, waar hij als exploitatiemanager/consultant verantwoordelijk was voor de tactische en strategische exploitatie van  projecten op het gebied van Total Facility Management en Publiek Private Samenwerking.

Nieuws

Meer nieuws over