Ariane Strang Guntenaar versterkt Kirkman Company

25 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ariane Strang Guntenaar heeft de gelederen versterkt van Kirkman Company. Strang Guntenaar, die afkomstig is van televisiezender BNN, gaat bij het Baarnse advieskantoor aan de slag als P&O en Finance medewerker. In die rol zal Strang Guntenaar haar ruime financiële en administratieve kennis inzetten.

In 1990 startte Ariane Strang Guntenaar haar loopbaan bij omroeporganisatie Veronica waar ze ruim zes jaar werkte als receptioniste. Vervolgens maakte ze de overstap naar D&D Productions waar ze in eerste instantie eenzelfde functie bekleedde. Na iets minder dan een jaar werd Strang Guntenaar Assistent Personeelszaken binnen D&D. Vervolgens verruilde ze D&D voor The Moving Factory waar ze onder meer actief was binnen personeelszaken.

Ariane Strang Guntenaar - Kirkman Company

In 2002 besloot Strang Guntenaar de overstap te maken naar televisiezender BNN, waar ze als financieel administratief medewerker aan de slag ging. Bij BNN werkte ze 11 jaar en deed ze ruime ervaring op het gebied van financiële administratie (facturatie, declaratie, crediteuren- en debiteurenadministratie).

Begin deze maand maakte Strang Guntenaar de overstap naar organisatieadviesbureau Kirkman Company, waar zij de functie van P&O en Finance medewerker zal bekleden.