Quint genomineerd voor Best Outsourcing Advisors 2014

27 maart 2014 Consultancy.nl

Dienstverlener Quint Wellington Redwood is door het IAOP genomineerd voor de 2014 editie van de ‘World’s Best Outsourcing Advisors’. Het is voor de vijfde jaar op rij dat het Nederlandse consultancybureau is genomineerd voor de prestigieuze outsourcingprijs. In 2013 wist het een 10de plek te bemachtigen. De ranking wordt in mei bekendgemaakt.

Jaarlijks doet het International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) onderzoek naar de prestaties van dienstverleners op het gebied van outsourcing advies en beheer. De ranking worst gebaseerd op 18 criteria, waaronder klantenbeoordelingen, dienstverlening, de kwaliteit van het management en thought leadership. De scores worden uitgedeeld door een onafhankelijk jurypanel, bestaande uit experts vanuit zowel het bedrijfsleven als de academische wereld.

Quint - World best Outsourcing Advisors

Afgelopen jaar wist Quint Wellington Redwood een 10de plek te verkrijgen. Alex van den Bergh, Managing Consultant Sourcing Advisory adviseur bij Quint, laat weten blij te zijn met de nominatie. “We zijn verheugd met het nieuws dat we wederom deel uitmaken van de absolute top op het gebied van outsourcing consultancy. Ik ben trots op ons internationale team van sourcing professionals”.

De lijst van beste outsourcingbureaus werd afgelopen jaar aangevoerd door Deloitte en KPMG. Ook onder andere EY en Booz & Company wisten een plek in de top 20 te bemachtigen. Zie het artikel ‘Beste Outsourcing Adviesbureaus 2013’ voor meer informatie.

Nieuws

Meer nieuws over