Alex van den Bergh leidt Sourcingpraktijk van Quint

02 april 2012 Consultancy.nl

Zakelijke dienstverlener Quint Wellington Redwood heeft Alex van den Bergh aangesteld als practice lead Business Process Sourcing. Van den Bergh zal vanuit zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor de diensten van Quint in het business process sourcing domein, waaronder business process outsourcing advies, joint ventures, shared services centra en bedrijfsadvies bij fusies/integraties en bij separaties.

Alex van den Bergh was in zijn vorige rol Principal Consultant Sourcing bij Quint. Met een achtergrond in strategie, (global) sourcing, rationalisatie, transformaties en procesverbeteringen, ondersteunt hij toonaangevende organisaties bij verbeteringen in de sourcing van hun dienstverlening. Hij trad in 2006 toe tot de Sourcing Advisory practice van Quint. Daarvoor was Van den Bergh werkzaam voor onder meer Software Improvement Group, het CWI en Triloc.

Alex van den Bergh - Quint

Naast zijn werkzaamheden bij Quint is hij spreker op forums, universiteiten en conferenties en publiceert regelmatig in vakbladen, boeken en wetenschappelijke tijdschriften.

“Onze Business Process Sourcing practice heeft een fenomenale groei doorgemaakt in 2010 en 2011. Klanten kiezen daarbij voor Quint vanwege onze onafhankelijke, no-nonsense kijk op sourcing, ons marktleiderschap op het gebied van sourcing advies in Nederland en onze in-depth kennis van ICT: de key enabler van business process sourcing. Ik ben er van overtuigd dat Alex in zijn nieuwe rol onze groei en het succes voor onze klanten verder weet te maximaliseren, mede dankzij onze unieke best-practices en werkmethodes" aldus Arno IJmker, Managing Partner van Quint’s Sourcing praktijk.

Nieuws

Meer nieuws over