Quint Wellington Redwood in Top10 outsourcingadviseurs

13 mei 2013 Consultancy.nl

Quint Wellington Redwood is door het International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) benoemd tot een top 10 speler wereldwijd op het gebied van outsouringadvies. Het is voor het vierde jaar op rij dat het Nederlandse ICT advieskantoor een plek in de top 15 weet te bemachtigen.

IAOP stelt jaarlijks een overzicht van de adviesbureaus met de beste dienstverlening op het gebied van outsourcing advisory en implementatie. Koplopers van de 2013 lijst zijn Deloitte en KPMG. Ook Ernst & Young en Booz & Company staan in de top 20, op respectievelijk #6 en #11. Zie het artikel ‘Beste Outsourcing Adviesbureaus 2013’ voor meer informatie.

Quint bij beste outsourcing adviesbureaus

Afgelopen jaar stond Quint Wellington Redwood op de elfde plek. In de 2013 editie staat het een plek hoger genoteerd. “We zijn vereerd om wederom onderdeel te zijn van de beste outsourcing adviesbureaus ter wereld. Deze prestatie is een groot compliment voor al onze sourcing experts die wereldwijd actief zijn” aldus Arno IJmker, Managing Partner Sourcing van Quint Wellington Redwood.

Nieuws

Meer nieuws over