Leo Bottema versterkt Baker Tilly Berk Corporate Finance

20 maart 2014 Consultancy.nl

Baker Tilly Berk heeft de gelederen onlangs versterkt met Leo Bottema. De adviseur is afkomstig van accountants- en adviesbureau de Jong & Laan, daarvoor werkte hij onder andere bij branchegenoten PwC, Mazars en EY. Bij Baker Tilly Berk is Bottema benoemd tot Senior Adviseur binnen de Corporate Finance praktijk.

Leo Bottema studeerde Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (1990 - 1994). Vervolgens volgde hij aan het NivRA Nyenrode de studie Registeraccountant (1995 - 2004). Bottema is verder opgeleid in Business Valuation en als Register Valuator.

Leo Bottema - Baker Tilly Berk

Na het afronden van zijn studie economie begon Bottema zijn loopbaan als Associate bij PwC. Daarna maakte hij de overstap naar Boon Accountants Belastingadviseurs, waar hij drie jaar als Supervisor werkzaam was. Vervolgens werkte Bottema ruim anderhalf jaar (2002 - 2004) bij Mazars als zeven jaar (2004 - 2011) bij EY (toen nog Ernst & Young). In 2011 maakte hij de overstap naar De Jong & Laan, een accountants- en adviesbureau vooral actief in het Oosten en Noorden van het land.

Baker Tilly Berk

Sinds februari van dit jaar is Leo Bottema werkzaam als Senior Adviseur bij Baker Tilly Berk Corporate Finance, dat gespecialiseerd is in het adviseren van middelgrote ondernemingen op het gebied van corporate finance en transaction support. Binnen het team van Baker Tilly Berk Corporate Finance zal Bottema zich hoofdzakelijk richten op waardebepalingen en due diligence onderzoeken.

Nieuws

Meer nieuws over