Simon Kucher organiseert Women in Strategy Consulting

19 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Simon-Kucher & Partners, een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in strategie, sales & marketing, organiseert op donderdag 24 april het event ‘Women in Consulting’. Een wervingsevent voor zo’n 20 vrouwen die een carrière in de consultancybranche ambiëren. 'Women in Consulting' vindt na werktijd plaats op het kantoor van Simon-Kucher & Partners op de Zuidas.

Tijdens het event kunnen vrouwelijke studenten antwoord krijgen op al hun vragen over hoe het is om strategie consultant te zijn; Hoe ziet je dag eruit? Hoe is het om voor een consultancykantoor te werken? En hoe combineer je een dynamische, uitdagende werkomgeving met een work-life balans?

Grow faster with Simon-Kucher & Partners

De avond zal starten met een presentatie over Simon-Kucher & Partners. Na deze introductie zullen een aantal consultants hun persoonlijke ervaringen delen over het werken bij Simon-Kucher & Partners en voorbeelden geven van projecten waaraan ze gewerkt hebben. Aansluitend is er een informele borrel waarbij de vrouwelijke studenten de werkzame vrouwen binnen Simon-Kucher & Partners allerlei vragen kunnen stellen.

'Women in Consulting' is bedoeld voor zo’n 20 vrouwelijke WO studenten die kort voor hun afstuderen staan of net afgestudeerd zijn en interesse hebben om als strategie consultant aan de slag te gaan. Eigenschappen waarnaar Simon-Kucher & Partners op zoek is zijn sterke analytische vaardigheden naast intrinsieke motivatie. Sterke leiders en kritische denkers die binnen een ondernemende omgeving excelleren zijn ook belangrijke punten die het verschil maken.

Geïnteresseerd in het evenement? Zie het event Women in Consulting voor meer details.

Gerelateerd nieuws:

- Accenture breekt door grens van 100.000 vrouwen
- Top strategieconsultancy wil mama's terug in dienst
- McKinsey zoekt vrouwen met passie voor technologie
- KPMG High Heels inhousedag: alleen voor vrouwen