Philine Panis versterkt Procurement tak van Kirkman

07 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatie- en management adviesbureau Kirkman Company heeft de gelederen versterkt met Philine Panis (32). Ze is afkomstig van recruitmentkantoor Robert Walters, waar ze betrokken was bij de werving en selectie van financiële specialisten. Bij het Baarnse adviesbureau is Panis als Consultant gestart binnen de Procurement praktijk.

Na het behalen van haar Msc. in Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam besloot Panis om in 2005 een Management Traineeship te volgen bij Stork Aerospace (inmiddels Fokker Technologies). Vervolgens trad ze in dienst bij BoerCroon, waar ze aan de slag ging als Young Executive. Als consultant en projectmanager deed ze ervaring op bij diverse organisaties. Zo hielp ze bijvoorbeeld een chemieconcern met het optimaliseren van processen en ondersteunde ze een grote gemeente bij een leefbaarheidsproject in vier stadswijken.

Philine Panis - Kirkman Company

In 2012 maakte ze de overstap naar Robert Walters, waar haar focus vooral lag op het werven en detacheren van financiële professionals. Na zo’n twee jaar bij de internationale headhunter besloot Panis eind vorige maand de overstap te maken naar organisatieadviesbureau Kirkman Company.

In een reactie op haar overstap laat Panis weten dat Kirkman Company de juiste match vormt met haar profiel en persoonlijke ambities: “In mijn zoektocht naar een ondernemende, sociale organisatie op het gebied van verandermanagement kwam al snel Kirkman Company op mijn pad” aldus de kersverse Kirkman adviseur.