Squarewise versterkt team met Frans van Hoogstraten

27 februari 2014 Consultancy.nl

Frans van Hoogstraten heeft de gelederen van Squarewise versterkt. Van Hoogstraten is sinds begin dit jaar werkzaam als Consultant bij het Amsterdamse consultancybureau.

Van Hoogstraten is afgestudeerd aan de TU Delft in Technische Natuurkunde (Bachelor) en Sustainable Energy Technology (Master). Na zijn studie heeft Frans onderzoek gedaan naar decentrale opwekking en peak shaving in toekomstige Smart Grids, en heeft hij ervaring als technisch (IT) consultant opgedaan bij Mieloo & Alexander.

Frans van Hoogstraten - Squarewise

“Frans is als ingenieur ervan overtuigd dat Squarewise de juiste plek is om aan zijn visie op en passie voor de energietransitie te werken” aldus Squarewise in een reactie op de nieuwste aanwinst. “De technische en ondernemende achtergrond van Frans geeft hem een diep inzicht in de probleemstructuren van de transitie en stelt hem in staat om op doortastende manier tot de kern door te dringen. Deze inzichten zullen bij Squarewise van pas komen bij het versnellen van de transitie en de verduurzaming van Nederland”.

Naast zijn werkzaamheden voor het organisatieadviesbureau blijft Van Hoogstraten zich inzetten voor verscheidene innovatieve en ondernemende IT projecten in regio Amsterdam, waaronder Tabster, een nieuw concept voor de horecabranche.

Uitbreiding

Het is voor Squarewise de tweede versterking in korte tijd. Eind november trad Klaas Vegter in dienst, hij ging aan de slag als Junior Consultant.

Nieuws

Meer nieuws over