Klaas Vegter start als Junior Consultant bij Squarewise

20 november 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Squarewise heeft het team uitgebreid met Klaas Vegter. De kersverse aanwinst is medio november gestart als Junior Consultant.

Klaas Vegter heeft een BSc. in bestuurskunde en een MSc. in bedrijfskunde, beiden behaald aan de Radboud universiteit Nijmegen. Tijdens zijn studie was hij op hoog niveau actief binnen de roeisport, eerst als roeier en later als coach en begeleider. 

Klaas Vegter - Squarewise

Tijdens zijn studie ontwikkelde Vegtereen passie voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de masterspecialisatie Organizational Design & Development richtte hij zich op de veranderende rol van het bedrijfsleven in de transitie naar een duurzame samenleving. Zijn masterthesis schreef hij onder begeleiding van prof. dr. Jan Jonker over de implicaties van een meervoudig waardecreatie perspectief voor het business model concept. Afgelopen jaar deed hij als stagiair bij Primum, het duurzaamheid adviesbureau van VolkerWessels, ervaring op in het adviesvak.

Bij Squarewise gaat Vegter organisaties verder helpen bij het leggen van de verbinding tussen hun kernactiviteiten en hun maatschappelijke bijdrage. “De multidisciplinaire achtergrond van Klaas past goed bij de opdrachten die Squarewise doet, waarbij samenwerking tussen organisaties uit verschillende sectoren centraal staat” aldus Marcel Heskes, Managing Partner van het Amsterdamse consultancybureau.

Nieuws

Meer nieuws over