Alfa Accountants verhuist van Kollum naar Buitenpost

07 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Per 1 september 2014 verruilt Alfa Accountants en Adviseurs zijn kantoor in Kollum voor een nieuwe vestiging in Buitenpost, zo’n 6 kilometer van de huidige locatie. Het nieuwe kantoor zal als basis fungeren voor klanten in de regio Noordoost-Friesland.

Het accountants- en adviesbureau was de afgelopen vijf jaar gevestigd in Kollum. Alfa streek er neer na een fusie van het Alfakantoor in Gerkesklooster met administratie- en belastingadviesbureau Kooi.

Het nieuwe kantoor ligt aan de nieuwe rondweg van Buitenpost (Ried 10), die Leeuwarden en Groningen met elkaar verbindt. “Het is een prachtige zichtlocatie, goed bereikbaar voor onze klanten en een mooie, moderne werkomgeving voor onze collega’s” zegt Bob van der Velde van Alfa.

Alfa verhuist

In Buitenpost gaan ruim 20 medewerkers aan de slag voor een gemêleerd klantenbestand, met de nadruk op het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Naast de ‘traditionele’ accountancy-diensten als administraties, managementinformatie, jaarrekeningen, aangiften en belastingadvies heeft Alfa Buitenpost ook specialisten op het gebied van onder andere subsidies, financiële planning, financiering en bedrijfsopvolging in huis.

Rein Benno van der Wal, relatiemanager MKB: “De verandering van locatie sluit mooi aan bij de regionale ambities van ons kantoor, namelijk verbindend zijn voor bedrijven binnen deze regio. Daarom is het kantoor één van de ruim twintig ambassadeurs van Dwaande, het regionale marketing-offensief om Noordoost-Friesland aan een stevige economische basis te helpen. We hebben hier een centrale plek die onze lokale betrokkenheid beter laat zien”.