Dell benoemt Ordina tot Premier Partner in Belgie

28 februari 2014 Consultancy.nl

De Belgische landenorganisatie van Ordina is door Dell benoemd tot ‘Premier Partner’, het hoogste niveau van erkenning dat een bedrijf in Dell’s Partner Program kan bereiken.

Ordina Belgium ontwerpt, levert en ondersteunt al jarenlang een breed spectrum van Dell producten, variërend van server, networking en opslag tot en met systeembeheer en desktopvirtualisatie. In de afgelopen jaren is Ordina’s Dell dienstverlening sterk gegroeid – zo is de omzet uit Dell producten met driedubbele cijfers gestegen. Voor de komende jaren blijven de partners inzetten op groei. Om dit te realiseren worden de technische en de verkoopteams van beide ondernemingen verder uitgebreid en zal Ordina een nieuw ‘networking- & security’ team oprichten, dat exclusief zal focussen op hard- en software van Dell.

Dell - Ordina

"Door ons strategisch partnerschap met Dell kunnen wij onze klanten end-to-end oplossingen leveren", zegt Kris Marchi, Director Enterprise Services bij Ordina België. “Ook kunnen we hierdoor onze klanten voor een bijzonder competitieve prijs innovatieve en hypergeavanceerde technologie aanbieden", voegt Kris De Clerck, Ordina Practice Manager Infrastructure, er aan toe.

Voor Ordina is het de tweede erkenning van Dell in korte tijd. Eind vorig jaar kreeg het de ‘Dell Partner of the Year Award’ uitgereikt.

Nieuws

Meer nieuws over