Ordina wint Dell Business Partner of the Year Award

21 november 2013 Consultancy.nl

Dell heeft Ordina uitgeroepen tot meest succesvolle en geëngageerde business partner voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het ICT adviesbureau nam de zogeheten ‘Dell Partner of the Year Award’ in ontvangst tijdens de recente Dell Solutions Conference in Parijs.

Ordina werkt intensief samen met Dell. Zo zet het samen met het technologieberijf diverse oplossingen in de markt - waaronder op het gebied van server, storage en network - en ondersteunt het organisaties bij de end-to-end implementatie van Dell producten en oplossingen.

Ordina wint Dell award

“Ordina is overtuigd van de kwaliteit en de toegevoegde waarde van Dell’s oplossingen. Daarom maakten wij concrete afspraken rond een nauwe samenwerking met Dell” zegt Kris Marchi, Director Enterprise Services bij Ordina België. Ordina’s en Dell’s  sales-team werkten het afgelopen jaar nauw samen om totaaloplossingen met de grootst mogelijke toegevoegde waarde en flexibiliteit aan te bieden bij onze klanten in de Belgische – en Luxemburgse markt”.

“De Partner Award is een bevestiging voor het geleverde werk” sluit Marchi af.

“We zagen het enthousiasme en het professionalisme van de Ordina experts die klanten met raad en daad bijstonden om hun IT-infrastructuur veerkrachtiger te maken met Dell oplossingen als motor” stelt Christophe Defrance, Channel Director Dell Belgium. “Het stond in de sterren geschreven dat Ordina de Partner of the Year Award zou winnen”.

Nieuws

Meer nieuws over