Vastgoed projectmanagementbureau dvpc opgericht

13 februari 2014 Consultancy.nl

De adviesbranche is een nieuw adviesbureau rijker: dvpc. Het consultancybureau, dat zich richt op vastgoedadvies en projectmanagement, is opgericht door vier voormalig collega's.

Na ruim vijf jaar intensief samen te hebben gewerkt bij een Nederlands adviesbureau kwamen de vijf oprichters gezamenlijk tot het inzicht dat ze meer plezier zouden beleven met zelfstandig ondernemerschap. Dus werd dvpc geboren. De naam van het adviesbedrijf staat voor ‘de vier projectmanagement en consultancy’. De vestigingsplaats van dvpc is Woerden.

DVPC - Projectmanagement en Consulting

Formeel is dvpc in november 2013 opgericht. Intussen hebben de oprichters al diverse projecten binnengesleept en uitgevoerd bij opdrachtgevers, waaronder bij Carré (uitbreiding en upgrade van haar foyers), Accor hotel (begeleiding inventarisatiefase van de renovatie van haar hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam) en een particuliere opdrachtgever (renovatie van een woonvilla).

Een beknopt overzicht van de vier oprichters van vastgoedspecialist dvpc:

Arthur Suiker

Arthur Suiker behaalde een Bachelor in Built Environment. In het begin van zijn loopbaan werkte Suiker onder meer 7 jaar (1998-2005) als Projectmanager bij consultancybureau First Generation. Na overname van voorgenoemd bedrijf door Johnson Control was hij  hier ook 2 jaar Project Manager/ Business unit manager van de afdeling Projectmanagement. In 2005 maakte hij de overstap naar IPMMC Consult, waar hij uitgroeide tot Senior Projectmanager en lid van het MT.

Jaap Wierema

Jaap Wierema werkte in het begin van zijn loopbaan 5 jaar (2002-2007) als Projectmanager bij Stevens Van Dijck, een adviesbureau voor bouwmanagement en vastgoedadvies. Daarna voegde hij zich bij IPMMC Consult, waar hij ruim vijf jaar actief bleef. Ook Wierema maakte deel uit van het management team. Wierema studeerde Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente.

Oprichters van DVPC

David Meijsing

David Meijsing behaalde een Master of Science in Real Estate en Housing aan de TU Delft. Vervolgens werkte hij zo’n 5 jaar voor IPMMC Vastgoed en IPMMC Consult (2008-2013).

Coen Koster

Na het behalen van een Master of Science in Real Estate Management aan de TU Delft trad Koster in mei 2008 dienst bij IPMMC Vastgoed en IPMMC Consult, waar hij ruim vijf jaar werkzaam was als Projectmanager en Consultant.

Naast de vier partners bestaat het team van dvpc uit een officemanager en een flexibele schil van professionals die op projectbasis kunnen worden ingeschakeld.

Nieuws