Accenture, Capgemini en SeederDeBoer op 3MA event

11 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Morgen vindt de IT Management Day plaats. Tijdens dit evenement krijgen studenten van Maastricht University de kans in contact te komen met negen topbedrijven uit de business en IT-wereld. Vanuit de adviesbranche zullen Accenture, Capgemini en SeederDeBoer acte de présence geven.

Toekomstoriëntatie

Lang studeren is tegenwoordig niet meer de norm. In de toekomst wordt het steeds onwaarschijnlijker dat iemand die zeven jaar over zijn studie Geschiedenis doet ooit in het Torentje belandt. Daarom geeft de ITM Day de mogelijkheid voor Maastrichtse studenten om zich te oriënteren op de toekomst. Naast de adviesbureaus Accenture, Capgemini en SeederDeBoer zullen ook KLM, Google, ASI, Cisco, DHL, en Zalando deelnemen aan het wervingsevent.

IT Management Day

Gedurende een hele dag kunnen studenten door bedrijfspresentatie, workshops, speeddaten en persoonlijke gesprekken met recruiters meer te weten komen over deze bedrijven en zichzelf.  

SCOPE | 3MA

Het evenement wordt georganiseerd door SCOPE | 3MA, de studievereniging van de School of Business en Economics (SBE) van Maastricht University. Een van hun voornaamste doelen is om een burg te slaan tussen studenten en hun toekomstige werkgevers. De ITM Day zal plaatsvinden in het Amrâth Grand Hotel de L’Empereur.