Eric Damoiseaux versterkt Andersson Elffers Felix

31 januari 2014 Consultancy.nl

Op 1 januari is Eric Damoiseaux begonnen bij Andersson Elffers Felix (AEF). Damoiseaux wordt adviseur bij het bureau dat gespecialiseerd is in maatschappelijke vraagstukken.

Damoiseaux was hiervoor als adviseur werkzaam bij Deloitte Consulting, de consultancytak van accountants- en adviesbureau Deloitte. Bij het Big Four kantoor verzorgde hij ruim vijf jaar strategisch en operationeel advies aan opdrachtgevers in onder andere de publieke sector, maritieme industrie, retail en food markt. Eric heeft een Master in Science in Maritime Engineering behaald aan de Technische Universiteit van Delft. Gedurende de laatste twee jaar van zijn studie liep hij stage bij Damen Shipyards en NIBC, waar hij financiële rollen bekleedde.

Eric Damoiseaux versterkt Andersson Elffers Felix

Naast zijn consultancy werkzaamheden is Damoiseaux ook verbonden aan de VVD. In een adviescommissie voor Tweede Kamerleden laat de adviseur zijn licht schijnen op ontwikkelingen in de onderwijssector.

“Ik word gemotiveerd door het zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. Deze overstap biedt mij de kans om mij op dit vlak inhoudelijk te ontwikkelen en meer bevrediging te vinden in mijn werk” aldus de kersverse aanwinst van Andersson Elffers Felix.

Eerdere versterkingen

Vorig jaar september breidde AEF al uit met drie adviseurs. Toen werden Robert-Jaap Voorn en Charissa van Gemerden & Sophie van der Spek door het adviesbureau aangetrokken.

Nieuws

Meer nieuws over