Twee nieuwe adviseurs voor organisatiebureau AEF

11 september 2013 Consultancy.nl

Andersson Elffers Felix (AEF) heeft begin september zijn team versterkt met twee nieuwe adviseurs: Charissa van Gemerden en Sophie van der Spek.

Over Charissa van Gemerden
Charissa van Gemerden (1972) is afkomstig van Human Capital Group, het HRM adviesbureau van zakelijk dienstverlener Conclusion. In de afgelopen acht jaar bij Human Capital Group deed zij ervaring op het gebied van organisatie-inrichting, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden en performance-management op. Daarvoor werkte ze als HR Manager bij autobedrijf Breeman Automotive, vijf jaar als Managing Consultant bij FunktieMediair en als Mobiliteitsadviseur bij Vedior.

Sophie van der Spek - Charissa van Gemerden

Over Sophie van der Spek
Sophie van der Spek (1986) behaalde een MSc. in ‘Kunstbeleid en –management’ aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie deed ze veel ervaring op in het organiseren van muziek evenementen, onder andere door een stage bij Entrée*, een part-time job als projectmedewerker bij het Koninklijke Concertgebouw Orkest** en als Tourmanager voor de Nederlandse Orkest- en Ensemble- Academie (NJO***). Van der Spek was daarnaast gedurende haar studie ook bestuurslid van het VU-Orkest.

“Sophie is een ondernemende organisator, nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit en gedreven om die te verbeteren” aldus Andersson Elffers Felix.

Robert-Jaap Voorn
Eerder deze maand trad ook Robert-Jaap Voorn in dienst bij AEF. Hij was afkomstig van BoerCroon, waar hij werkzaam was als Principal in de publieke sector adviestak.

* De jongerenvereniging van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkes.

** Het Concertgebouworkest geeft ieder jaar zo’n tachtig concerten in het Concertgebouw.

*** Het NJO begeleidt toekomstige beroepsmusici en talenten om zich verder te bekwamen.

Nieuws

Meer nieuws over