BoerCroon Principal Robert-Jaap Voorn naar AEF

05 september 2013 Consultancy.nl

Robert-Jaap Voorn (1971) is begin september in dienst getreden bij Andersson Elffers Felix. Hij is afkomstig van BoerCroon, waar hij ruim 8 jaar werkzaam was als adviseur binnen het publieke domein.

Voorn heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de adviesbranche, met een focus op de publieke sector. “Robert-Jaap Voorn heeft als adviseur veel ervaring in adviesopdrachten waarbij overheden onderling of met marktpartijen dienen samen te werken, vaak bij ruimtelijke investeringen (gebiedsontwikkeling, economische structuurversterking, verkeer en vervoer)” aldus AEF.

Robert-Jaap Voorn - AEF

Nadat hij een MSc. in ‘Economics’ behaalde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een MSc. in ‘General Management’ aan Nyenrode, voegde hij zich bij KPMG in 1997, waar hij uiteindelijk 3 jaar werkte. In 2000 maakte hij de overstap naar Decisio, een in Amsterdam gevestigde economisch onderzoeks- en adviesorganisatie. Na een korte tijd van 1 jaar bij Decisio werd hij in 2001 consultant bij Core Counsellors, een organisatieadviesbureau uit Amersfoort. In 2005 maakte hij de overstap naar BoerCroon, waar hij zich de afgelopen acht jaar met name richtte op vraagstukken op het snijvlak tussen beleid en organisatie.

Nieuws

Meer nieuws over