VKA consultant Piet Hein Minnecre naar PBLQ

29 januari 2014 Consultancy.nl

Piet Hein Minnecré heeft de gelederen versterkt van PBLQ. Minnecré, die meer dan tien jaar ervaring heeft in het leiden van onderzoeken en projecten voor zowel overheid als voor het bedrijfsleven, maakt de overstap van branchegenoot Verdonck, Klooster & Associates.

Piet Hein Minnecré
In 1994 koos Minnecré voor de studie Systems Engineering, Policy Analysis and Management aan de TU Delft, die hij in 2002 afrondde. Na zijn studie startte Minnecré (1976) in 2002 zijn carrière bij adviesbureau Verdonck, Klooster en Associates (VKA).

Piet Hein Minnecre - PBLQ

Verdonck, Klooster & Associates
Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met meer dan 25 jaar ervaring op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT in de publieke sector. In de laatste jaren bij VKA hield Minnecré zich bezig met het hergebruik van gegevens binnen de overheid, open standaarden, open source en open data.

Dit deed hij bijvoorbeeld in de rol van Projectleider Open Standaarden voor het programma Nederland open in Verbinding en in diverse opdrachten voor BZK, EZ en het Forum en College Standaardisatie. Na maarliefst 11 jaar bij VKA maakt Minnecré nu de overstap naar PBLQ.

PBLQ
PBLQ levert publieke organisaties diensten op het gebied van advies, audits, onderzoek, innovatie, projectmanagement, interim management, opleidingen en talent-ontwikkeling. Bij PBLQ gaat Minnecré zich de komende tijd vooral inzetten voor een opdracht voor het project Maatschappelijke baten.

Dit project richt zich op het hergebruik van gegevens uit de basisregistraties bij de aanpak van maatschappelijke problemen. Verder wil Minnecré zich focussen op de inzet van ICT om de dienstverlening van de overheid aan burgers en bedrijven beter en efficiënter te maken. 

Nieuws

Meer nieuws over