M. Sonck en W. De Pelsmaeker partner bij Baker Tilly

17 oktober 2012 Consultancy.nl

Baker Tilly Belgium, de Belgische landenorganisatie van internationaal accountants- en advieskantoor Baker Tilly, heeft 2 nieuwe junior vennoten benoemd. Het management is versterkt met Marc Sonck en Wim De Pelsmaeker, respectievelijk als Corporate Tax Partner en als VAT Partner. 

Marc Sonck is als Corporate Tax Partner verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in uiteenlopende sectoren. Hij heeft een ruime ervaring met betrekking tot fusies en acquisities en is gespecialiseerd in herstructureringen en interne financieringsstructuren. Marc is sinds augustus 2012 actief binnen de afdeling ‘consulting’ van Baker Tilly Belgium. Hij verdeelt momenteel zijn tijd tussen kantoor Melle (maandag, woensdag en vrijdag) en de vennootschap Aliaxis NV (dinsdag en donderdag ) waar hij een interim management opdracht als “international tax manager” uitvoert (in principe tot maart 2013). Voordien werkte hij 21 jaar bij Ernst & Young Tax Consultants en 12 jaar bij KPMG Belastingconsulenten (waarvan bijna 2 jaar in New York als deskverantwoordelijke voor België en Luxemburg). Marc is geboren in 1957, is gehuwd en heeft een dochter en een kleindochter. Hij woont in Ninove.

Sonck en De Pelsmaeker partner bij Baker Tilly

Wim De Pelsmaeker is als VAT Partner gespecialiseerd in BTW en heeft hierbij een uitgebreide ervaring in het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in uiteenlopende sectoren. Wim is ook auteur voor Kluwer en een regelmatig spreker op seminars. Wim is sinds november 2011 actief binnen de afdeling ‘consulting’ van Baker Tilly Belgium. Voordien werkte hij ruim 13 jaar bij KPMG in Brussel en Antwerpen. Wim (1970) is woonachtig te Aalst en is van opleiding Master in de Rechten en Master in de Fiscaliteit.

Nieuws

Meer nieuws over