3 nieuwe junior vennoten bij Baker Tilly Belgium

26 oktober 2011 Consultancy.nl

Baker Tilly Belgium, de Belgische landenorganisatie van internationaal accountants- en advieskantoor Baker Tilly, heeft 3 nieuwe junior vennoten benoemd. Het management is versterkt met Tanja De Decker (Tax), Yves Coppens (Tax) en Christel De Blander (Bedrijfsrevisor).

Tanja De Decker is als Tax Partner gespecialiseerd in adviesverlening inzake Belgische vennootschapsbelasting, internationale fiscaliteit, transfer pricing en securities taxation. Tanja (1970) is woonachtig te Berlare en van opleiding Master in de Handels- en Economische Wetenschappen (Internationale Betrekkingen), Master in de Handelswetenschappen (Accountancy) en Postgraduaat Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool). Ze is erkend belastingconsulent sinds 2001. Voor haar carrière bij Baker Tilly Belgium was Tanja 13 jaar actief als fiscaal raadgever in de financiële sector (Euroclear), met als specialisatie vennootschapsbelasting, transfer pricing en securities taxation. Ze maakte deel uit van diverse fiscale werkgroepen op Belgisch en internationaal niveau (zoals ondermeer de Febelfin fiscale werkgroep, Nederlandse cum/ex werkgroep en OESO Pilot Group).

Baker Tilly Berk - Belgie

Yves Coppens is als Individual Tax Partner gespecialiseerd in personenbelasting en internationale fiscaliteit voor individuen. Yves is gespecialiseerd in adviesverlening omtrent nationale en internationale fiscaliteit op het vlak van personenbelasting, evenals HR dienstverlening en advisering omtrent belastingvriendelijke bezoldigingstechnieken. Hij heeft ervaring in het adviseren en begeleiden van expats, salary splits en andere grensoverschrijdende tewerkstellingsstructuren. Yves Coppens (1979) is van opleiding Master in de Handelswetenschappen, afstudeerrichting Fiscale wetenschappen, aan de EHSAL Brussel. Hij werkt sinds 2005 voor Baker Tilly Belgium, en daarvoor bij EY.

Christel De Blander is sinds 2002 bij Baker Tilly Belgium actief als bedrijfsrevisor. Christel (1980), woonachtig te Aalst, is van opleiding Master in de Handelswetenschappen, afstudeerrichting Accountancy (Europese Hogeschool Brussel). Ze volgde tevens een opleiding fiscaliteit. Ze is lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (IBR A02258, sinds 2009). Christel houdt zich voornamelijk bezig met audit opdrachten bij grote en middelgrote nationale en internationale ondernemingen en groepen, due diligence opdrachten en gerechtelijke expertises. Ze is gespecialiseerd in de nieuwe ISA Controlenormen (auditregels volgens Internationale en Europese wetgeving).

Nieuws