Paul van Dinten partner bij adviesbureau SeederDeBoer

03 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SeederDeBoer heeft Paul van Dinten (41) per 1 januari 2014 benoemd tot partner. Van Dinten, die sinds 2007 als Managing Consultant werkzaam is voor het organisatieadviesbureau, is gespecialiseerd in het vertalen van strategie naar uitvoering en het faciliteren van besluitvorming. Bij SeederDeBoer richt hij zich met name op opdrachtgevers in de zorg- en financiële sector.

Paul van Dinten begon zijn loopbaan bij softwareleveranvier SRC System Integrators, waar hij zo’n vijf jaar werkzaam was. Begin 2001 maakte hij de overstap naar Capgemini, waar hij uitgeroeide tot Principle Consultant. In december 2007 verruilde hij de van oorsprong Franse dienstverlener voor branchegenoot SeederDeBoer. Gedurende zijn dientverband bij het Hilversumse adviesbureau heeft hij diverse klanten begeleid bij het doorvoeren van reorganisaties en het verbeteren van de bedrijfsvoering, met name in de zorg en in de financiële sector. Zo was Van Dinten onder meer betrokken bij projecten bij BNP Paribas, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, Nationale Nederlanden en het UMC St Radboud.

Paul van Dinten - SeederDeBoer

Bovendien heeft Van Dinten een belangrijke bijdrage geleverd aan het opzetten van SeederDeBoer’s Young Professional programma. Gelanceerd in de herst van 2010, inmiddels hebben meer dan zes lichtingen Young Professionals het management development programma met succes doorlopen.

Partnerteam

Naast de kersverse partner Paul van Dinten bestaat het management van SeederDeBoer uit mede-oprichters René Seeder en Pieter de Boer, Guido Kilsdonk en Albert Visscher.

SeederDeBoer - Partnerteam