JE Consultancy levert interim financials aan Den Haag

31 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Interimbureau JE Consultancy heeft een preferred supplier overeenkomst afgesloten met gemeente Den Haag. Het contract richt zich op de inhuur van financiële experts en heeft een looptijd van twee jaar (1 januari 2014 tot 1 januari 2016).

Den Haag koos voor JE Consultancy vanwege de financiële expertise bij gemeenten en de ervaring met opdrachten waarbij gebruik wordt gemaakt van het ERP systeem van Oracle.

JE Consultancy - Gemeente Den Haag

JE Consultancy levert interim professionals op HBO- en academisch niveau op het gebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering. De detacheerder richt zich volledig op de publieke sector, en dan met name de lagere overheid (gemeenten, provincies, waterschappen) en het onderwijs. JE Consultancy heeft zo’n 60 professionals in dienst werkzaam vanuit vestigingen in Nieuw-Vennep (hoofdkantoor) en Den Bosch.

Beste overheidsdienstverlener

Eerder deze maand werd JE Consultancy nog verkozen tot een van de beste dienstverleners voor de overheid. Het interimbureau behaalde een gedeelde tweede plaats in de Werken voor de Overheid 2013 ranking, kort achter JS Consultancy en Driessen HRM.