David Williams topman van Capgemini Consulting UK

23 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Capgemini Consulting heeft een nieuwe topman in de UK aangesteld: David Williams. Hij volgt Bill Cook op, die eind dit jaar met pensioen gaat. Williams wordt verantwoordelijk voor het verder vergroten van Capgemini Consulting’s marktaandeel, reputatie en track record op het gebied van digitale transformaties.

Capgemini Consulting is de wereldwijde strategie en management consulting organisatie van IT dienstverlener Capgemini. Wereldwijd heeft Capgemini Consulting 3,600 consultants, waarvan er zo’n 500 gevestigd zijn in de UK.

David Williams is op dit moment hoofd van de Consumer Products en Retail (CPR) sector van Capgemini. De industriepraktijk liet in de afgelopen jaren een indrukwekkende groei zien – tussen 2005 en nu is de praktijk 12 keer zo groot geworden.

David Williams - Capgemini Consulting

“Ik kijk er naar uit om te werken met David in zijn nieuwe rol, ik heb uit de eerste hand zijn uitstekende resultaten als manager van de CPR divisie mogen ervaren. Ik wens Bill Cook het allerbeste met zijn pensioen en wil hem bedanken voor zijn significante bijdrage aan Capgemini’s succes in de laatste 25 jaar” zegt Christine Hodgson, Chairman van Capgemini in het Verenigd Koninkrijk.

David Williams: “Ik ben een consultant in hart en nieren en gepassioneerd over de sterkte en het potentieel van Capgemini Consulting. Ik ben vastbesloten om ons succes voort te zetten, en verder te bouwen op het uitstekende werk dat Bill samen met zijn team in de afgelopen jaren heeft verricht”.

Nederland 

Eerder dit jaar vond er ook een wisseling aan de wacht in de top van Capgemini Consulting Nederland. In mei van dit jaar werd Johan van den Arend Schmidt benoemd tot de nieuwe CEO, hij volgde topman Ton de Jong op, die in oktober 2012 Capgemini Consulting verruilde voor Grontmij Nederland.