Julie van den Broek d'Obrenan versterkt Kirkman

13 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Julie van den Broek d’Obrenan (25) is onlangs als Young Professional gestart in het traineeship programma van ‘Kirkman Company powered by YSE’. Zij zal de komende twee jaar, samen met de vier reeds aangenomen Young Professionals, Kirkman Company versterken.

Tijdens het traineeprogramma ontwikkelen Young Professionals hun kennis en vaardigheden op de verschillende expertise gebieden van het organisatieadviesbureau uit Baarn. In twee jaar voeren zij consultancy opdrachten uit voor klanten van Kirkman Company. Door de afwisseling in werk en werkomgeving met grote mate van eigen verantwoordelijkheid, in combinatie met begeleiding door ervaren YSE talentmanagers, zorgt het traineeprogramma ervoor dat  ambitieuze starters zich kunnen ontwikkelen tot ervaren professionals.

Julie van den Broek dObrenan - Kirkman Company

Na een tussenjaar in Sevilla begon Van den Broek d’Obrenan haar studietijd in Utrecht met het bachelorprogramma Governance aan de plaatselijke Universiteit. Aldaar behaalde ze ook haar master Change Management. Naast haar studie was zij bovendien actief bij studentenvereniging Veritas en bracht een fulltime bestuursjaars door bij stagebemiddelaar AIESEC in Leiden. Inmiddels zetelt ze ook in de adviesraad van AIESEC van Leiden, waarin ze het huidige bestuur van de lokale AIESEC adviseert in zijn activiteiten.

In een reactie laat Van den Broek d’Obrenan weten uit te kijken naar haar traineeship bij Kirkman Company: “Ik ben enorm enthousiast over de energieke en gezellige sfeer bij Kirkman Company en heb zin om te beginnen”.