A.T. Kearney betrekt nieuw kantoor in centrum Munchen

29 november 2013 Consultancy.nl

A.T. Kearney is ingetrokken in een spiksplinter nieuw kantoor in hartje centrum van München. Ongeveer 100 consultants zullen in het nieuwe kantoor ondergebracht worden.

In 1988 opende A.T. Kearney zijn eerste kantoor in München. Destijds was het het derde kantoor in Duitsland na eerdere kantooropeningen in Düsseldorf* (1964) en Stuttgart (1980). Inmiddels heeft het strategie adviesbureau ook een vestiging in Duitsland’s ‘financiële hoofdstad’ Frankfurt, die in 1998 werd geopend.

Het consultancybureau betrekt een kantoor in het hart van München’s oudstad (Sendlingerstrasse), in een gebouw dat voorheen werd gebruikt door de uitgever van de Süddeutsche Zeitung**. Het gebouw is inmiddels ingrijpend gerenoveerd, en wordt als kantoor gebruikt door diverse organisaties.

A.T. Kearney - Munchen

“Het unieke ontwerp van het kantoor – transparent, luxueus en modern – geeft onze consultants ruim voldoende plek om creatief te zijn en grensverleggende analyses voor onze klanten te maken” zegt Hana Ben-Shabat, Managing Partner van A.T. Kearney München. “Bovendien biedt de excellente locatie de nodige nabijheid voor bedrijven in de regio en multinationals die in München gevestigd zijn”.

A.T. Kearney Nederland

Met de verhuizing naar een nieuw kantoor in het centrum van München treedt de Duitse tak van A.T. Kearney in de voetsporen van A.T. Kearney Nederland. Begin 2013 verhuisde het adviesbureau van Amstelveen naar een nieuw onderkomen aan het IJ, op circa 500 meter van Amsterdam Centraal Station. Het kantoor werd op vrijdag 24 mei formeel geopend.

* Destijds was Düsseldorf het eerste kantoor voor A.T. Kearney buiten de Verenigde Staten.

** De Süddeutsche Zeitung is een kwaliteitskrant die, in tegenstelling tot wat de naam suggereert, in heel Duitsland wordt gelezen. De krant was gevestigd in het kantoorpand tussen 1948 en 2008.

Nieuws

Meer nieuws over