4 adviesbureaus kanshebber voor De Partnership Award

08 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Vier adviesbureaus maken kans op het winnen van De Partnership Verkiezing 2013: Accenture, Atos, AT Osborne en KPMG. Samen met vijftien andere inzendingen strijden ze tot en met 28 november voor de titel beste publiek-private samenwerkingsproject in een ontwikkelingsland.
 
In De Partnership Verkiezing strijden bedrijven samen met een NGO/overheid mee voor een award met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland. Twee prijzen worden uitgereikt: de ‘Best Existing Partnership Award’ voor bestaande concepten en de ‘Best New Partnership Award’ voor een nieuw idee. De uiteindelijke winnaars krijgen een beloning van €20.000 in de vorm van media-aandacht, daarnaast krijgt de winnaar van de ‘Best New Partnership Award’ ook een startkapitaal van €2.500. De Partnership Verkiezing wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en is een initiatief van The Punchy Pack, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NCDO, FMO en NUzakelijk.
 
De Partnership Verkiezing 2013
 
Inmiddels zijn uit een grote groep inzendingen de finalisten per award bekendgemaakt. Onder de finalisten behoren ook 4 concepten waaraan adviesbureau betrokken zijn. Een overzicht:
- Atos / VSO (Best New Partnership Award)
- KPMG / IKEA / KICI (Best New Partnership Award)
- Accenture / 1%Club (Best Existing Partnership Award)
- AT Osborne / Cordaid / Nyenrode* (Best Existing Partnership Award)
 
Stemmen op een van de initiatieven kan tot 20 november. De winnaar wordt op 28 november bekendgemaakt tijdens de ‘Make It Happen Event’, van 13.30 – 19.30 bij De Rode Hoed in Amsterdam.
 
De Partnership Verkiezing is een initiatief van:

Partnershipverkiezing - Initiatiefnemers

De Partnership Verkiezing 2012

Vorig jaar deden er 60 organisaties mee aan de competitie. De winst ging uiteindelijk naar concepten van FrieslandCampina/Agriterra (Winnaar Best New Partnership Award) en PostNL Kaarwereld/Fairmail (Best Existing Partnership Award).
 
* Zie het artikel ‘AT Osborne, Nyenrode en Cordaid starten Urban Change Labs’ voor meer informatie.