BDO Consultants versterkt met drie nieuwe adviseurs

29 oktober 2013 Consultancy.nl

BDO Consultants, de management consultancy en M&A tak van BDO, heeft zijn adviesteam versterkt met drie nieuwe adviseurs: Lodewijk Kolfschoten, Michiel van de Goor en Jan-Jaap Moerman.

Over Jan-Jaap Moerman

Jan-Jaap Moerman (32) gaat als Senior Manager IT organisaties adviseren over digitale waardecreatie. Hij is afkomstig van De Nederlandsche Bank, waar hij zich als informatiemanager bezighield met strategische informatievoorziening. Daarvoor werkte hij voor Deloitte en PwC.

Drie nieuwe consultants bij BDO Consultants

Over Lodewijk Kolfschoten

Lodewijk Kolfschoten (34) is per augustus als senior adviseur begonnen bij de afdeling Debt Advisory van BDO Consultants. Hij hiervoor ruim zes jaar werkzaam bij ING. Daar richtte hij zich op kredietverlening aan met name zorginstellingen, woningcorporaties en decentrale overheden. Bij BDO zal Lodewijk advies uitbrengen over complexe her- en uitbreidingsfinancieringen.

Over Michiel van de Goor

Michiel van de Goor (41 jaar) gaat bij BDO Consultants aan de slag als IT Consultant. Net als bij zijn vorige werkgever Market Scan (Business Intelligence specialist), zal Michiel zich bij het accountants- en adviesbureau primair richten op QlikView-consultancy. Voor Market Scan werkte Van de Goor onder meer voor Ciber, ABAB Accountants, het Maasziekenhuis Pantein en de Koninklijke Landmacht.

BDO Zorgpraktijk

Recent versterkte BDO ook zijn Zorgpraktijk met drie nieuwe adviseurs. In augustus werd John van de Kasteele aangetrokken van PwC, waar hij meer dan 16 jaar werkzaam was. In juli werd het team versterkt met Mike Tagage (afkomstig van EY) en kort daarvoor startte Jos Mennes als Senior Manager binnen BDO Consultants, met een primaire focus op de zorgmarkt.

Nieuws

Meer nieuws over