Jos Mennes versterkt zorgconsultancy praktijk BDO

04 juli 2013 Consultancy.nl

Jos Mennes is begin juni in dienst getreden bij BDO Consultants. Hij versterkt de zorgconsultancy praktijk van het accountants- en adviesbureau (‘Branchegroep Zorg’). Mennes is afkomstig van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), waar hij het afgelopen jaar leiding gaf aan het Centraal Bureau Zorgadministratie (CBZ). Mennes zal bij BDO bijdragen aan de verdere uitbouw van de adviesdienstverlening aan de zorgsector.
 
Na het afronden van de opleiding Accountancy aan den Hanzehogeschool Groningen begon Mennes zijn loopbaan bij Big 4 kantoor Deloitte, waar hij zich specialiseerde in de zorgsector. In 2009 maakte hij de overstap naar de zorgbranche en werkte hij vervolgens jarenlang voor Zorggroep Leveste Middenveld, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor Financiën, en UMCG. Mennes is door zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in vraagstukken rond bekostiging en financiering van de zorg.
 
BDO - Healthcare

Branchegroep Zorg

De aanstelling van Mennes is tweede versterking in korte tijd voor de Branchegroep Zorg van BDO. Begin juli werd voormalig EY Senior Manager Mike Tagage benoemd tot partner.

Nieuws

Meer nieuws over