Mike Tagage partner bij BDO Branchegroep Zorg

04 juli 2013 Consultancy.nl

BDO heeft Mike Tagage begin juli benoemd tot partner binnen de Branchegroep Zorg. Hij is afkomstig van EY, waar hij meer dan 15 jaar werkzaam was in de accountancytak. Tagage wordt bij BDO verantwoordelijk voor de zorgportefeuille in de regio Zuid Nederland (Brabant, Limburg en Zeeland).
 
Na het afronden van zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool startte hij zijn loopbaan bij Ernst & Young*. Gedurende de meer dan 15 jaar bij het accountants- en adviesbureau heeft hij zich gespecialiseerd in audit (controle van jaarrekeningen) en consultancy (adviesverlening) diensten aan zorginstellingen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van governance, risicomanagement, vastgoed, treasury en inrichting en optimalisatie van de planning & control functie.
 
Primaire aandachtsgebieden van Tagage bij BDO worden de ABWZ (verpleging en verzorging, thuiszorg en gehandicaptenzorg), GGZ en jeugdzorg.
 
Mike Tagage - BDO Branchegroep Zorg

BDO Zorgpraktijk

BDO is haar dienstverlening in de zorgsector fors aan het uitbreiden. Naast Tagage is onlangs ook Jos Mennes gestart als Senior Manager binnen BDO Consultants, met een primaire focus op de zorgmarkt. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van bekostiging en financiering van de zorg. Eind vorig jaar werd de Branchegroep Zorg uitgebreid met Frank van der Lee (afkomstig van Deloitte) en Rik van Brederode (afkomstig van familiebedrijf Van Brederode).
 
* Begin juli 2013 is Ernst & Young wereldwijd gerebrand naar EY.

Nieuws

Meer nieuws over