Frank van der Lee versterkt BDO Branchegroep Zorg

10 oktober 2012 Consultancy.nl

Frank van der Lee (1967) is per september 2012 in dienst getreden bij BDO Consultants. Hij is afkomstig van Deloitte, waar hij partner was in de Accountancy tak. Binnen BDO Consultants geeft hij leiding aan de zorgpraktijk. Frank heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de accountancy- en adviesbranche. De inmiddels BDO adviseur beschikt over ruime ervaring met advisering aan (inter)nationale ondernemingen, stichtingen en verenigingen, zowel in de profit, als in de not-for-profitsector. Hij is veelvuldig betrokken geweest bij opdrachten op het gebied van corporate finance, organisatie en interne controle.

Na het afronden van zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen begon Frank van der Lee zijn loopbaan bij KPMG. Na vervolgens een korte periode bij BDO trad hij in dienst bij Shell. In 2001 maakte hij de overstap naar Deloitte, waar hij ruim 11 jaar werkte. In zijn rol als partner accountancy leidde hij de zorgpraktijk van Deloitte in Midden, Oost en Noord Nederland. In deze functie was hij betrokken bij de controle en advisering van vele zorginstellingen in de Cure-en Caresector.
 
BDO Zorgpraktijk
BDO is haar consultancydiensten in de zorgbranche fors aan het uitbreiden. In de afgelopen tijd is naast Van der Lee ook Rik van Brederode aangetrokken. Hij was voorheen directeur van het familiebedrijf Van Brederode uit Goirle, dat zich richt op de uitvoering van alle door de overheid gefinancierde zorg.  Tot slot zijn vijf BDO Consultants met een focus op M&A, corporate finance, organisatieadvies, ICT en juridische dienstverlening, primair bij de Branchegroep Zorg aangesloten.

Nieuws