PwCer John van de Kasteele naar zorgpraktijk van BDO

13 september 2013 Consultancy.nl

Accountants- en adviesbureau BDO heeft zich begin augustus versterkt met John van de Kasteele (40). Hij is afkomstig van PwC, waar hij meer dan 16 jaar werkzaam was. Bij BDO gaat hij als Senior Manager de Branchegroep Zorg versterken, waarbinnen hij zich voornamelijk zal richten op de dienstverlening aan ziekenhuizen.

Medio jaren ’90 trad Van de Kasteele in dienst bij het Big 4 kantoor. In 2001 behaalde hij een postdoctorale opleiding in Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit. In de afgelopen jaren was Van de Kasteele naast zijn advieswerkzaamheden ook betrokken bij PwC Academy, het kennisinstituut van het Big 4 kantoor, onder meer als docent op het gebied van gezondheidszorg.

PwCer John van de Kasteele

BDO Zorgpraktijk
De benoeming van Van de Kasteele is de derde versterking in korte tijd voor de snelgroeiende zorgadviestak van BDO. In juli werd Mike Tagage aangetrokken van EY en kort daarvoor startte Jos Mennes als Senior Manager binnen BDO Consultants, met een primaire focus op de zorgmarkt. Eind vorig jaar werd de Branchegroep Zorg uitgebreid met Frank van der Lee (afkomstig van Deloitte) en Rik van Brederode (afkomstig van familiebedrijf Van Brederode).

Nieuws

Meer nieuws over