Horwath HTL lanceert Health & Wellness adviespraktijk

11 oktober 2013 Consultancy.nl

GOCO Hospitality, een dienstverlener gespecialiseerd in Health en Wellness vraagstukken, heeft zich verbonden aan Horwath HTL. De nieuwe business unit gaat verder als Horwath HTL Health & Wellness.

Wellnessconsultancy GOCO Hospitality helpt hotels en wellness firma’s met het ontwikkelen en realiseren van Health & Wellness projecten. In de afgelopen jaren heeft GOCO bijvoorbeeld concepten gerealiseerd voor het Steigenberger Frankfurter Hof in Frankfurt, Starwood in de VAE, het JW Marriott in Venetië, het Ritz-Carlton in Mumbai en het Bellagio in Dubai. De dienstverlener heeft zo’n 30 adviseurs verspreid over kantoren in Bangkok en Berlijn. In maart 2014 opent het ook een vestiging in Shanghai.

Horwath-HTL-Health-Wellness

Ingo Schweder, CEO van GOCO Hospitality, is enthousiast over de aansluiting op het Horwath HTL netwerk: “Horwath HTL heeft experts over de hele wereld en wij hebben zeer complementaire diensten. Bovendien delen ze onze visie op de wellnessindustrie. We geloven dat de beste manier om succesvol te zijn in deze industrie is door blijvende relaties op te bouwen, en we weten dat we bij Horwath HTL deel uitmaken van een groep die dezelfde aanpak heeft”. 

“Dit team vormt een geweldige aanwinst voor het Horwath HTL netwerk. Samen kunnen we nieuwe en kwalitatief hoogstaande diensten aanbieden op het gebied van Health en Wellness, die van belang zullen zijn voor onze opdrachtgevers” zegt Robert Hecker, voorzitter van Horwath HTL.

Dienstverlening

De dienstenportefeuille van de nieuwe business unit combineert de proposities van beide adviesbureaus. Horwath HTL Health and Wellness verzorgt marktanalyses, financiële haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling en executive recruitment voor hotelresorts en zelfstandige spa en wellnessbedrijven.

Nieuws

Meer nieuws over