Vier nieuwe Young Professionals voor Kirkman Company

11 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vier nieuwe Young Professionals zijn afgelopen week gestart aan het traineeship programma ‘Kirkman Company powered by YSE’. Het betreft Lieke Ossenblok (25), Dionne Ewen (25), Wouter de Roy van Zuidewijn (26) en Coen Bakker (27).

Tijdens het traineeprogramma ontwikkelen zij hun kennis en vaardigheden op de expertise gebieden van Kirkman Company. De komende twee jaar voeren zij halfjaarlijkse consultancy opdrachten uit voor klanten van het organisatieadviesbureau uit Baarn.

Kirkman Company - Nieuwe adviseurs

Van links naar rechts: Lieke Ossenblok, Wouter de Roy van Zuidewijn, Dionne Ewen, Coen Bakker.

“Het Kirkman Company powered by YSE programma is voor mij de perfecte kans om mij maximaal te ontwikkelen en te ontdekken waar mijn persoonlijke en professionele kracht ligt” zegt Lieke Ossenblok, één van de vier nieuwe trainees.

Over YSE powered by Kirkman Company

YSE powered by Kirkman Company is erop gericht om trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Het is een intensief en professioneel traineeprogramma met uitdagende projecten. Trainees voeren projecten uit bij verschillende organisaties op het gebied van onder meer strategie, HR, IT, Facilities en Inkoop. Één dag in de week besteden de Young Professionals tijd aan hun persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke en vaardigheidstrainingen en coaching/intervisie.