Peter Engels directeur Novisource Insurance & Pensions

08 oktober 2013 Consultancy.nl

Novisource heeft begin oktober Peter Engels (51) aangesteld als directeur van de Insurance & Pensions divisie. Hij is afkomstig van Resources Global Professionals, waar hij de afgelopen drie jaar werkzaam was als Client Service Director. Bij Novisource wordt Engels verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de dienstverlening binnen de pensioen- en verzekeringsmarkt.
 
Novisource is een consultancy- en interimbureau uit Nieuwegein. Het adviesbureau heeft zo’n 80 adviseurs werkzaam op het gebied van management consultancy (‘Novisource Business Consultancy’) en ICT (Novisource Technology Services’). De branchefocus van het advieskantoor richt zich met name op de financiële sector.
 
Peter Engels - Novisource
 
Peter Engels heeft 25 jaar ervaring in de pensioen- en verzekeringsbranche. De afgelopen drie jaar werkte hij als leidinggevende bij de ‘Pension & Risk’ praktijk van Resources, een internationale zakelijke dienstverlener met een vestiging in Utrecht. Daarvoor werkte hij meer dan 10 jaar als adviseur voor de financiële sector, als zelfstandig ondernemer en bij twee boutique adviesbureaus gericht op de pensioensector: Dynamo Advies (7 jaar) en Beijer Consult (4 jaar).
 
Tussen 1991 en 1998 werkte Engels onder meer voor de verzekeringstak van SNS REAAL, als arbeidsvoorwaarden expert bij KLM en als consultant bij Coopers & Lybrand, de juridische voorganger van PwC. Peter Engels heeft een actuariële en bedrijfskundige achtergrond.

Nieuws

Meer nieuws over