Novisource sluit samenwerking met WalBeek Groep

19 februari 2013 Consultancy.nl

Novisource heeft een samenwerking afgesloten met zakelijke dienstverlener WalBeek Groep. De partners gaan gezamenlijke proposities ontwikkelen en vermarkten aan bestaande en potentiële opdrachtgevers.
 
De partnership richt zich met name op IT diensten. Binnen Novisource worden de IT diensten geleverd door de ‘Technology Services’ business unit, binnen WalBeek Groep valt dit binnen de divisie ‘Suneco’. “Novisource heeft kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van project- en programmamanagement. Suneco heeft specifieke technologische kennis van onder andere hosting, complexe webomgevingen en documentmanagement. De bundeling hiervan maakt dat gezamenlijke proposities ontwikkeld en vermarkt kunnen worden” aldus de partners in een persbericht.
 
Novisource - SUNECO
 
Bijkomend voordeel is volgens beide ICT adviesbureaus dat de klantenbestanden elkaar aanvullen. Novius Technology Services werkt voor grote bedrijven, waaronder ING, Delta Lloyd, Ziggo, KPN en Rabobank. Onder meer Heineken, GDF Suez Energie, Electrabel en stichting Cito behoren tot de klantenkring van Suneco.
 
Walbeek Groep is gevestigd in Heerde en bestaat uit zes divisies. Er werken in totaal zo’n 50 mensen. Novisource is gevestigd in Nieuwegein en heeft circa 80 adviseurs in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over