Novisource Banking divisie partner van Piramide

27 september 2011 Consultancy.nl

Novisource Banking & Investments heeft een strategische samenwerking afgesloten met Piramide Investment Software. Als onderdeel van de partnership zullen consultants van Novisource worden ingezet op implementatieprojecten van softwaremodules van Piramide. Novisource zal in ruil Piramide voorzien van meer slagkracht in de financiële wereld.
 
De software van Piramide wordt door veel financiële instellingen gebruikt als basis voor een geautomatiseerde verwerking van beleggersgirotransacties van banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Volgens Bart Cornelissen, directeur van Piramide Investment Software, kan de samenwerking leiden tot een betere klantervaring. “Goede business consultancy en projectmanagement competenties spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke klanttevredenheid. Wij vertrouwen er op dat de samenwerking met Novisource Banking & Investments voor beide partijen kansen oplevert om onze posities op de Nederlandse markt verder te verstevigen”.
 
Novisource Banking divisie partner van Piramide
 
Voor Novisource biedt de samenwerking een verdere verbreding naar het beleggersgiro-domein. “Als gevolg van ons partnership zijn wij in staat om de marktbewegingen qua beleggersgiro-implementaties, met name die voor de BGS applicatie, inhoudelijk en projectmatig te sturen” zegt Roy Vissers, directeur van de Banking & Investments divisie van Novisource. Daarnaast zullen er gezamenlijke nieuwe solutions voor de markt ontwikkeld worden, aldus Vissers.

Nieuws

Meer nieuws over