AT Kearney opent nieuw kantoor in Bogota, Colombia

18 oktober 2013 Consultancy.nl

A.T. Kearney heeft een nieuw kantoor in Bogotá, Colombia geopend. Bovenop het aanbieden van diensten aan Colombiaanse bedrijven, zal de nieuwe vestiging als consultancyhub dienen voor diensten in Chili, Peru, Ecuador en Panama. A.T. Kearney heeft inmiddels 58 kantoren wereldwijd.

“Colombia is gunstig gelegen in de regio met een bijna onverstoorde groei in het jaarlijkse BNP van 4% tot 5% sinds 1982” zegt Johan Aurik, die sinds september vorig jaar global Managing Partner is van het internationale adviesbureau. “in de afgelopen jaren is onze business in- en gerelateerd aan Colombia gegroeid tot een punt waar het nu de perfecte timing is om een kantoor op te zetten. Bovendien ligt dit lijn met onze wereldwijde groeidoelstellingen die we hebben uitgezet in onze Vision 2020”.

AT Kearney - Bogota Colombia

Het Bogotá kantoor zal worden geleid door Maria Eugenia Fanjul, een A.T. Kearney partner sinds 2008, die wordt overgeplaatst van het kantoor in Madrid. Fanjul voegde zich bij A.T. Kearney in 1995 en komt uit de bouwindustrie. Haar consulting ervaring dekt diverse industrieën, maar ze heeft een speciale focus op infrastructuur, transport, en zorg binnen Spaanstalige markten.

Kantorennetwerk

A.T. Kearney is actief in Zuid-Amerika sinds 1994, toen het kantoren opende in Mexico City en São Paulo. Het Bogotá kantoor wordt A.T. Kearney’s derde kantoor binnen de regio. Vorige maand opende het strategie adviesbureau ook een nieuw kantoor in Abu Dhabi.

Nieuws

Meer nieuws over