Twynstra Gudde start BNR, LinkedIn en NS campagne

18 september 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Twynstra Gudde heeft begin deze week een grote branding campagne gelanceerd. BNR radio, LinkedIn en een grote abri campagne op NS stations en rondom het kantoor in Den Haag moeten de onlangs ververste brandingstrategie van het organisatieadviesbureau kenbaar maken aan zakelijk Nederland.

Brandingstrategie
In juni van dit jaar ververste Twynstra Gudde zijn brandingstrategie om de aangescherpte markt-positionering te ondersteunen. Onder meer een nieuwe huisstijl en website werden geïntroduceerd. De huidige campagne, die bestaat uit zowel online als offline uitingen, heeft de doelstelling om de naamsbekendheid van het advieskantoor bij zakelijke beslissers te verhogen. 

Twynstra Gudde Kantoor

De marketing en branding campagne bestaat uit drie pijlers:

De eerste pijler richt zich op reclame-uitingen op BNR radio. De aftrap voor de radio-campagne werd gisteren gegeven: het BNR programma ‘Zaken doen met…’ werd uitgezonden vanuit het kantoor van Twynstra Gudde aan de Herengracht in Den Haag. En vanaf Prinsjesdag zendt de radiozender een week lang verschillende radio-spots uit, met een aantal stellingen uit de brandingcampagne. Beluister de radiospots: spot 1spot 2spot 3spot 4 en spot 5.

De tweede pijler bestaat uit een grootschalige twee weken durende abri campagne op alle grote NS stations in Nederland* en rondom het Twynstra Gudde kantoor in Den Haag. Met de in totaal 100 vlakken wil het adviesbureau inhoudelijke en prikkelende stellingen over zijn visie op actuele onderwerpen breed kenbaar maken aan reizigers en dan met name zakelijke beslissers.

Twynstra Gudde Abri

Ook de inzet van het online kanaal, als derde pijler, behoort tot de campagne. Gisteren begon een advertentiecampagne op LinkedIn met eveneens prikkelende stellingen. Wanneer bezoekers besluiten op een van de stellingen te klikken, dan worden ze verwezen naar de nieuwe website, waar de stelling nader wordt toegelicht.

* Het betreft de NS stations van Amsterdam Amstel, Rotterdam CS, Den Haag CS, Amersfoort CS, Eindhoven CS, Utrecht CS en Groningen CS.