Leon Harinck van TriFinance op Financial Systems event

27 mei 2013 Consultancy.nl

Op donderdag 6 juni 2013 vindt de tweede editie van het evenement ‘Financial Systems’ plaats. Ruim 700 financiële professionals zullen aanwezig zijn in Nieuwegein om zich te oriënteren op de laatste trends en ontwikkelingen op het snijvlak van finance en IT. Leon Harinck, Director bij TriFinance Nederland, verzorgt tijdens het event een casestudy.
 
De dag wordt geopend door Jasper de Wit, Corporate Controller bij Royal HaskoningDHV*. In zijn keynote zal De Wit ingaan op het steeds groter wordende belang van IT voor de financieel manager. Vervolgens verzorgen diverse sprekers een inhoudelijk programma. Hierin komen diverse trends en ontwikkelingen aan bod die finance professionals vandaag de dag bezig houden waaronder Big Data, Cyber Security, Cloud Computing en natuurlijk SEPA.
 
TriFinance
Leon Harinck, Director Corporates Amsterdam bij TriFinance, verzorgt een casestudy met als titel ‘'Een flexibel financieel systeem in een veranderend speelveld'. Hij vertelt over de keuze en implementatie van een nieuw financieel systeem: UNIT4 Agresso. Wat waren voor TriFinance relevante selectiecriteria? Hoe is de implementatie verlopen? Wat zijn de tips & tricks? Bekijk zijn presentatie:


* Jasper de Wit werd eerder dit jaar benoemd tot ‘Controller of the Year’.

Nieuws

Meer nieuws over