Stratelligence lanceert Young Stratelligence

08 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Stratelligence heeft 'Young Stratelligence' gelanceerd, een aparte activiteit gericht op studenten en young professionals. Zo kunnen studenten via 'Young Stratelligence' stage lopen bij het adviesbureau terwijl afgestudeerden via een traineeship kennis kunnen maken met het consultancyvak.
 
De stage of traineeship bestaat uit twee gelijke delen van elk twee à drie maanden. In de eerste fase staat het opdoen van theoretische kennis centraal. De stagiaires/trainees verdiepen zich in inhoudelijke thema’s en tools en raken vertrouwd met het vak van consultant. De focus van de tweede fase ligt op de toepassing van de opgedane kennis en het zelfstandig uitvoeren van een ‘engagement’. Dit kan door middel van het uitvoeren van een onderzoek of het bijdragen aan een lopend project van Stratelligence. Kortom, een ideale omgeving voor studenten en starters die kennis willen maken met de adviesbranche en het werk als consultant willen ervaren.
 
Young Stratelligence
 
Tevens krijgen de stagiaires/trainees de mogelijkheid om op basis van hun onderzoek een artikel te plaatsen in de Stratelligence Quarterly, de publicatiereeks van het consultancybureau.

Over Stratelligence

Stratelligence is een boutique adviesfirma uit Leiden werkzaam op het snijvlak van economie, technologie en strategie. Het consultancybureau is vooral actief in kapitaalintensieve sectoren, waar de BV Nederland voor grote investeringen staat.