Stratelligence opgericht door 3 RAND Europe adviseurs

07 januari 2007 Consultancy.nl

Drie voormalig adviseurs van economisch adviesbureau RAND Europe hebben begin deze maand een nieuw consultancykantoor opgericht: Stratelligence. De oprichters zijn Gigi van Rhee (algemeen directeur), Maarten van de Voort en Marits Pieters.

Over Gigi van Rhee

Gigi studeerde lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en heeft een MBA van de Rotterdam School of Management (beide cum laude). De afgelopen 15 jaar heeft zij in de luchtvaartindustrie gewerkt, als consultant en associate partner bij Boer & Croon en als research leader bij RAND.

Over Maarten van de Voort

Na het behalen van zijn Masters Civiele Techniek, specialisatie Infrastructuurplanning, aan de Technische Universiteit Delft, werkte Maarten gedurende vijf jaar bij RAND waar hij zich met name richtte op projecten op het gebied van transport en het technisch en financieel evalueren van beleidsmogelijkheden.

Over Marits Pieters

Marits Pieters studeerde Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Marits studeerde af op het onderwerp 'het modelleren van autogebruik op basis van pseudo-panels'. In zijn werkzame carrière is Marits betrokken geweest bij grote modelontwikkelingsprojecten zoals het nationaal verkeersmodel, het grondgebruik-transport interactiemodel voor Nederland en het nieuwe verkeersmodel voor Parijs.

Over Stratelligence

Stratelligence richt zich op onderwerpen die op het snijvlak liggen van economie, technologie en strategie en zet hierbij expertises en methoden in zoals Business Case Analysis, Process Modelling and Optimisation, Managing Uncertainty (risico management en verhogen flexibiliteit), Collaboration Design (ontwerp en ontwikkeling van samenwerkingen) en Impact Assessment (effect evaluaties).

Nieuws

Meer nieuws over