Capgemini, Deloitte, IBM & PA Consulting top werkgevers

30 juli 2013 Consultancy.nl

Capgemini, Deloitte, Hudson & Yorke, IBM en PA Consulting Group zijn in het Verenigd Koninkrijk gekozen tot de top 5 management consultancybedrijven om voor te werken. Dit blijkt uit een ranking van Thatcher MCS, een Brits recruitmentkantoor gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals binnen de consultingbranche.
 
In een persbericht laat Thatcher MCS weten dat de lijst is gebaseerd op ervaringen van meerdere honderden consultants opgedaan bij tientallen adviesbureaus over de afgelopen jaren*. Een overzicht van de belangrijkste bevindingen van Capgemini, Deloitte, IBM en PA Consulting Group (Hudson & Yorke wordt niet meegenomen aangezien zij niet op de Nederlandse markt actief is).

Capgemini

“Capgemini is toonaangevend in technology consulting en outsourcing sinds hun oprichting in 1967” aldus John Thatcher, Managing Director van het recruitmentkantoor. “Capgemini geeft je de mogelijkheid om te groeien in het bedrijf en de mogelijkheid om de focus te verleggen en je op nieuwe projecten te richten. Je kunt excelleren bij Capgemini en uitstekende training ontvangen bij de Capgemini universiteit – en uiteraard de mogelijkheid om internationaal te werken”.
 
Beste Consultancy Werkgevers

Deloitte

“Het Big4 kantoor Deloitte is een allrounder, die een compleet scala aan diensten aanbiedt, van strategy consulting tot IT consulting". Volgens Thatcher MCS is de cultuur hun belangrijkste sterkte. “Deloitte heeft een high performance cultuur, dus als je een persoon bent die altijd het beste nastreeft, dan zou Deloitte de juiste keuze kunnen zijn”. Ook krijgen ze veel erkenning in de markt voor hun focus op innovatie: “Deloitte stimuleert innovatie en brengt collega’s vaak samen om te brainstormen op projecten om een nieuwe aanpak te bedenken”.

IBM

“Technologiereus IBM heeft het vermogen om welk project dan ook te verbeteren, en kan een carrière bieden voor iedereen binnen de adviesbranche. Als je werkt voor IBM ben je gegarandeerd van uitstekende training, waardoor je je persoonlijke skills flink kunt verbeteren en je loopbaan een boost kunt geven. Als je graag deel uit wil maken van een wereldwijde technologiegeoriënteerde organisatie, dan is IBM de perfecte match” zegt Thatcher.

PA Consulting Group

PA Consulting heeft een indrukwekkend track record opgebouwd met betrekking tot het transformeren van grote organisaties, zowel in de private- als de publieke sector. "Ongeacht binnen welk veld je gespecialiseerd bent, is PA Consulting een fantastische omgeving om je loopbaan vorm te geven en veel werknemers blijven dan ook lange tijd aan boord” aldus Thatcher. Hij voegt toe: “Wat PA Consulting onderscheidt van andere consultancybedrijven is dat zij iedere werknemer de mogelijkheid geven om een aandeel in het bedrijf te verwerven, dus ook als junior of medior kan een deel van het bedrijf jouw eigendom worden”.
 
* Het is belangrijk om op te merken dat Thatcher MCS alleen ervaring heeft met consultancy firma’s binnen hun portfolio. Met andere woorden, diverse consultancy bureaus zullen buiten de ranking zijn gevallen door een gebrek aan data.

Nieuws

Meer nieuws over