Alfa Fusies en Overnames koopt Overnameadviseur.nl

16 juli 2013 Consultancy.nl

De fusie en overname praktijk van Alfa Accountants & Adviseurs heeft de website Overnameadviseur.nl gekocht. Met de koop van het online M&A platform wil het accountants- en adviesbureau haar positie in de MKB overnamemarkt verder uitbouwen.
 
Volgens Frank van Ee, adjunct-directeur bij Alfa Fusies en Overnames, oriënteren ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen zich in toenemende mate via internet en sociale media. “De domein naam Overnameadviseur.nl is makkelijk te onthouden. Wij verwachten dan ook dat deze overname er voor zorgt dat ondernemers ons nog beter zullen vinden”.
 
Alfa Fusies en Overnames koopt Overnameadviseur.nl
 
Bezoekers van de website Overnameadviseur.nl worden als gevolg van de acquisitie doorgestuurd naar de landingspagina van Alfa Fusies en Overnames op de corporate site van Alfa. Ook in de directory van SIDN is de domeinhouder inmiddels aangepast naar Alfa Accountants en Adviseurs B.V.

De Overname Adviseur

De website Overnameadviseur.nl moet niet worden verward met ‘DeOvernameAdviseur.nl’, een platform in handen van een landelijk netwerk van adviseurs gespecialiseerd in de begeleiding van fusies en overnames in de mid-market sector.
 
Gerelateerde berichten:
- KPMG, PwC en BDO begeleiden meeste small cap deals (februari 2013)
- KPMG en PwC grootste mid-market M&A adviseurs (januari 2013)
- Alfa Accountants en Adviseurs versterkt haar M&A tak (januari 2013)
- Beste corporate finance en M&A kantoren van Nederland (oktober 2012)
- Top 10 M&A en corporate finance kantoren in Benelux (april 2011)

Nieuws

Meer nieuws over