Shell kiest Centric voor inhuur van externe adviseurs

04 juli 2013 Consultancy.nl

Oliebedrijf Shell heeft Centric geselecteerd als leverancier voor het inhuren van ICT en niet-ICT specialisten. Het ICT adviesbureau gaat de komende drie jaar consultants leveren op het gebied van IT, Information Management, Inkoop, Customer Service, Marketing en Communicatie.
 
Centric kan bouwen op een trackrecord van vijftien jaar binnen Shell voor onder meer de aandachtsgebieden Accounting & Finance, HR, Project Management en IT. Volgens de zakelijke dienstverlener heeft het succes van de relatie te maken met de “open communicatie, kennisuitwisseling en samenwerking” tussen de twee partijen.
 
Centric - Shell

Rationalisatieslag

Shell is bezig met het rationaliseren van het aantal externe adviesbureaus en ICT dienstverleners. In de afgelopen maanden is het aantal partners teruggebracht van 18 naar 6. Met het terugdringen van het aantal partners wil de oliemaatschappij de inhuurkosten omlaag brengen en de aansturing van externen vergemakkelijken. In maart sloot Shell al een mantelovereenkomst met Atos en IT-Staffing. Wie de andere drie adviesbureaus zijn voor de inhuur is vooralsnog niet bekend.

Nieuws

Meer nieuws over